Virtuele studio

De plug & play livestream studio

Studio Bloq is een plug and play studio gevestigd in het kantoorpand van VRF in Nieuw-Vennep. Onze studio is een veelzijdige livestream studio van 110m2, waarin verschillende settings mogelijk zijn. Wij denken graag met jou mee om jouw online productie succesvol te kunnen produceren.

livestream studio haarlemmermeer 

De mogelijkheden binnen Studio Bloq

Tijdens de volledige voorbereiding en de productie zullen wij je begeleiden bij het opzetten en uitvoeren van een livestream – of recording productie. Dit betekent dat wij tijdens de uitzending of opname AV technici aanwezig hebben die ondersteuning bieden op gebied van content, audio, video en verlichting. Sprekers krijgen net als bij een live event de mogelijkheid om met keynotes, PowerPoint presentaties en video’s te werken.

 

Buiten de standaard aangeboden settings denkt VRF graag mee om de studio naar jouw wens in te richten en te gebruiken.

Talking Head
Interview
Forum tafel
Lounge

Jouw audiovisueel specialist

'Onze foyer is van alle gemakken voorzien'

De Foyer is een aparte ruimte waar je binnen komt in Studio Bloq. Hier is een ruime werkplek aanwezig met een zithoek waar je via een afkijkscherm kan zien wat er in de livestream studio gebeurd. Ook is er een keuken aanwezig en is er een lounge hoek. We voorzien je gasten van o.a.: een 65 inch scherm landschape, tweezitsbank en twee fauteuils, twee kleedkamers, koffie, thee, fris en een kantoor.

“Alle settings kunnen naar wens worden aangepast”

Er zijn tal van mogelijkheden binnen de studio, denk hierbij aan een webinar, congres of ronde tafel gesprek. De verschillende studio setting die wij aanbieden zijn: forumtafel, talking head, lounge en interview. 

Kijkers worden geprikkeld actief aan een sessie deel te nemen door middel van Q&A, votings en vragen die worden gesteld. 


Naast de standaard settings denken wij graag mee over hoe wij de studio voor jouw event optimaal kunnen inrichten en de uitstraling kunnen geven wat past bij jouw bedrijf. Dit geld voor de aankleding van de studio maar ook het totaal plaatje voor de sprekers. Wij werken samen o.a. samen met een eventstyling bureau, visagie agency en een cateraar. Jij wordt dus totaal ontzorgt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer informatie? Bel naar 085-4892060