AudioVisueel bedrijf

Jouw full service AV leverancier

Naast de verhuur van audiovisueel materiaal (licht, geluid, video en rigging) ligt onze passie bij het creëren van creatieve en grensverleggende technische event concepten. Of het nu gaat om de AV productie van een beurs, congres, corporate event, livestream, hybride event, merkactivatie of stand ontwerp. Om een totaal productie te kunnen realiseren werken wij samen met diverse partners op het gebied van event meubilair, decoratie, bloem & groen.

 

Met meer dan 30 jaar ervaring in het eventvak en meer dan 20 heroes in alle disciplines binnen VRF, produceren wij nationale en internationale events van A tot Z. Onze inhouse design studio ontwerpt verrassende 3D visuals, dit zorgt voor de visualisatie van jouw event. Uiteraard gaat dit in co-productie met jou.

Creatief

Betrokken

Punctueel

AV Facilities

In welke branches zijn wij werkzaam?

VRF produceert ieder jaar diverse audiovisuele producties op (meerdaagse) corporate events. De evenementen in deze branche lopen uiteen van personeelsfeesten tot seminars, maar allemaal in de zakelijke sferen.  

Jaarlijks zijn wij verantwoordelijk voor de AV-productie van beurzen op verschillende eventlocaties. Eén van onze huislocaties, de EXPO Greater Amstedam, is een populaire beurslocatie. Er vinden hier beurzen plaats als; ShowUP, IFTF, Solar Solutions en VT Wonen&Design beurs. Dit zijn een aantal voorbeelden van beurzen waar VRF de vaste AV leverancier van is.  

Wij bouwen regelmatig beursstands waar wij de gehele AV-techniek voor leveren. Dit doen wij in zowel binnen- als buitenland. Voor bijvoorbeeld Exact hebben wij meerdere beursstands die wij gedurende het hele jaar produceren.

Organiseer jij binnenkort een congres en zoek jij een AV-specialist die jou volledig kan ontzorgen? VRF heeft door de jaren heen tal van congressen geproduceerd, van klein tot groot en van nationaal tot internationaal. Een aantal (meerdaagse) congressen die wij hebben geproduceerd zijn; NVA Jaarcongres, Exact Jaarcongres, NOV Jaarcongres, CFO Day, Deliver en GWF.

Begin 2020, toen de wereldwijde pandemie was uitgebroken, zijn wij binnen VRF gelijk gaan schakelen en hebben het roer omgegooid naar de productie van virtuele-/ hybride events. Er zijn diverse livestream studio’s gebouwd met ieder een eigen look & feel. Door het grote succes van online events hebben wij onze eigen studio gebouwd, Studio Bloq in Nieuw-Vennep. Inmiddels heeft VRF meer dan 500 livestream producties verzorgd.

Voor diverse merken hebben wij activaties geproduceerd in zowel binnen- en buitenland.  De activaties zijn allerlei soorten producties, bijvoorbeeld: een VIP lounge area voor Bacardi op een festival tot een VIP event voor Budweiser tijdens het WK. Zo hebben wij ook afgelopen jaren voor diverse automerken activaties uitgevoerd, waaronder Polestar, Renault, Nissan, Tesla & Dacia.

Onder de specials vallen eventproducties die niet direct vallen onder één van de gespecificeerde categorieën. Je vindt hier een mix van de meest toonaangevende events zoals de concert reeks van de band Sela en diverse VIP events.

Jouw AudioVisueel specialist

Onze werkwijze

Inventarisatie

Visualisatie

Voorbereiding

Productie

Evaluatie

Om een goed passend voorstel te kunnen maken plannen wij eerst graag een afspraak met jou in op de event locatie. Wanneer we van jou weten hoe, wat en wanneer gaan we direct aan de slag! De projectmanager gaat samen met één van onze designers een creatief concept maken.

Na een aanvraag zal er binnen 48 uur* een offerte worden verstuurd. Afhankelijk van het type aanvraag zal er aanvullend een 3D visual worden gemaakt in onze eigen inhouse design studio. Na akkoord op het concept gaat de productie van start. Door onze nauwkeurigheid en creativiteit verzorgt VRF de gehele productie, tot in de kleinste details. Je wordt volledig ontzorgt en kan vertrouwen op VRF.

Tijdens en na de opbouw zullen er technische checks worden uitgevoerd door onze heroes om ervoor te zorgen dat tijdens het event alles vlekkeloos verloopt. Mocht er toch iets niet naar behoren werken is er tijdens het event altijd een AV technicus aanwezig. Na het event zal alles worden afgebouwd en laten wij de locatie netjes achter. Uiteraard zal er door de vaste projectmanager na de productie een evaluatie worden gepland, indien dit gewenst is.

*Afhankelijk van de grote van de aanvraag/concept creatie
ExactLive-tekentafelExactLive-real

3D animatie

Van creatief concept tot realisatie

Graag denken wij met jou mee hoe we samen een onvergetelijk event kunnen realiseren. Voordat we beginnen met de creatie van een concept, zal er als eerste een brainstormsessie worden ingepland bij ons op kantoor of op de event locatie. Onze interne design studio zorgt voor de meest realistische 3D visuals van de creatieve concepten.

Of het nu gaat om een corporate event, beurs, congres, merkactivatie, hybride- of livestream event – wij zijn jouw creatieve partner!

Team VRF

Ontmoet het team van VRF

Binnen VRF hebben wij een team van audiovisuele specialisten, die allemaal hun eigen specialisatie hebben op het gebied van licht, geluid, video en stagedesign. Inmiddels bestaat ons team uit meer dan 20 heroes. Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures en wie weet tot snel!

Leon
van Merkenstein

Account-/Projectmanager

Jelle
Slottje

Junior personeel-/materiaalplanner

Connie
Peeman

Sales

Marc
Voorn

Controller